Előfizetői tartalom

A Rosneft a Déli Áramlat leállításával büntetné az EU-t?

MTI
Orosz lapértesülés szerint a Rosznyefty olajvállalat intézkedések egész sorát javasolta Vlagyimir Putyin elnöknek a válság és a nyugati szankciók által sújtott hazai gazdaság támogatására, kezdve a külföldről származó nukleáris hulladékok importjának leállításától a külföldi cégek ipari berendezései kivitelének megtiltásán keresztül a Déli Áramlat gázvezeték projektjének befagyasztásáig.

A Kreml tagadta, hogy Igor Szecsin, a legnagyobb orosz olajvállalat vezetője ellenszankciókról szóló javaslatot terjesztett az államfő elé. A Kommerszant című orosz gazdasági-politikai napilap névtelenül nyilatkozó kormányzati és vállalati forrásaira hivatkozva szerdán azt írta, hogy az elnöknek küldött terjedelmes dokumentumban a Rosznyefty egyebek között javasolta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés