Előfizetői tartalom

Viszlát, kígyózó sorok! - Mobilon is befizethetjük a sárga csekkeket

Portfolio
A Magyar Posta ma két új mobilalkalmazást leplezett le: egy üzleti és egy e-közigazgatáshoz kapcsolódó appot. Az üzleti alkalmazással jövő év elejétől már az összes újonnan kiállított sárga és fehér csekket be lehet majd fizetni QR-kód beolvasásával (iCsekk-kel). Az eseményen Németh Lászlóné államtitkár a Magyar Posta elektronikus közigazgatásban betöltött kibővített szerepéről is beszélt.

A Magyar Posta kibővíti termékeit és szolgáltatásait egy egykapus kiszolgálás keretein belül. A cél, hogy az ország bármely területén, vidéken, a fővárosban és a megyeszékhelyeken egyaránt ugyanolyan szolgáltatások és termékek legyenek elérhetőek. Németh Lászlóné a Posta által végrehajtott több fontos akvizíciót és megkötött partnerségi kapcsolatot (FHB, takarékok)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés