Előfizetői tartalom

10 nő, akivel mindenki szívesen cserélne fizetést

Portfolio
Egy héttel ezelőtt összegyűjtöttük, hogy kik a legjobban kereső amerikai cégvezetők és hogy mekkora fizetésért dolgoznak. Az első tízben csak férfiakat találunk, ami nem is csoda, tekintve, hogy a vezetőknek kevesebb mint a 15%-a nő az Egyesült Államokban. De vajon kik a legnagyobb fizetésért dolgozó vezérigazgatónők és mennyit visznek haza?

8.-10.. 10. Sherilyn S. McCoy, az Avon vezérigazgatónője tavaly 10,2 millió dolláros (2,5 milliárd HUF) fizetést vitt haza, ami a tizedik helyre volt elég a legjobban fizetett amerikai vezérigazgatónők sorában. A kozmetikai termékeket forgalmazó vállalat élén több mint két éve áll a jelenlegi vezető, korábban pedig a Johnson & Johnson-t vezette.Forrás: Europress / Getty9....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés