Előfizetői tartalom

Indul a hatalmasok háborúja: a bankok a kereskedőknek feszülnek

Portfolio
Két hatalmas szektor feszül egymásnak a kibertér bűnözői miatt: a bankok megelégelték, hogy a nagy áruházláncok gyenge informatikai védelme miatt sorra dollármilliókban mérhető költségekkel néznek szembe. A bankok már készülődnek a harcra, a támadást az amerikai kongresszus jövőre induló törvénykezési időszakára időzítik b- írja a Financial Times.

A bankokat képviselő különböző érdekvédelmi- és lobbiszervezetek széles körben összefognak a kereskedelmi szektor ellen. A bankok célja, hogy az amerikai törvényalkotók olyan szabályozást vezessenek be, amelynek értelmében a kereskedelmi láncok fizethetik a jövőben a kibertámadások okozta költségeiket. A kongresszus jövőre induló törvénykezési időszakában indul...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés