Előfizetői tartalom

Megint felszólítást kapott a botránycég az MNB-től

Portfolio
Az MNB rendkívüli közzétételre szólította fel a Business Telecomot a sajtóban megjelent hírekkel kapcsolatosan, hogy az információk valótlansága esetén hozza nyilvánosságra a valóságnak megfelelő adatokat. Az a gyanú, hogy a BTel szolgáltatásainak tegnapi leállását az okozta, hogy a kifizetetlen számlák miatt a szervereinek áramellátását megszüntették, de erről érdemben azóta sem nyilatkozott a vállalat. Egy napot kapott a pénzügyi gondokkal küszködő cég.

Kapcsolódó cikkünk2014.11.13Régen kamuzott magyar cég ekkorát!A Magyar Nemzeti Bank (MNB) ma publikált határozatában felszólította a BTelt, hogy az online sajtóban a tegnapi nap folyamán megjelent, a BTel működésében észlelhető jelentős fennakadásokról szóló hírekkel kapcsolatban teljesítse közzétételi kötelezettségét. Az MNB a felszólítást arra alapozta, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés