Előfizetői tartalom

125 milliós bírságot kapott a Vodafone (2.)

Portfolio
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) döntése szerint a Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zrt. (Vodafone) 2013 második felében jogsértő összehasonlító reklámokat tett közzé, egyúttal tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytatott a "Legek Hálózata" kampánya folyamán. A jogsértés elkövetéséért 125 millió forint bírságot szabott ki a GVH. Napközben a Vodafone is megszólalt, mely a bírósághoz fordul a bírság miatt.

Bírósághoz fordulnak Közben az MTI megkeresésére reagált a Vodafone, mely nem ért egyet a GVH által kiszabott bírsággal, a döntés miatt bírósághoz fordul. Ismét megbírságolták a Vodafone-t A GVH megállapította, hogy a Vodafone kommunikációs kampányában megjelenő egyes hirdetések kategorikus állításai azt az üzenetet közvetítették a fogyasztók felé, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés