Előfizetői tartalom

Jónak jó, de nem mindenki tartja szépnek - Nissan Juke

Hámor Iván
Volt egy időszak, amikor a Nissan szinte csak köztes autókat gyártott, melyek semmilyen kategóriába nem voltak besorolhatók. Ilyen a Juke is, mely furcsa formája miatt kifejezetten megosztó jármű, vagy tetszik valakinek, vagy nem. Idén megújult a modell, mely jelentős változásokat nem okozott, de határozottan jót tett a furcsa formának.

Az extravagáns, különleges formájú vagy retro autókat előszeretettel választották cégek is flottájuk tagjaivá, ugyanis már megjelenésükkel - főleg egy jól megtervezett dekorációval - felkeltették nem csak a potenciális ügyfelek figyelmét, hanem mindenkiét. De érdekes módon a Nissan Juke-ot csak elvétve választották ilyen célból. Pedig műszakilag és tartalmilag teljesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés