FONTOS Átadták a Mol gigaberuházását - Itt vannak a legfontosabb részletek!
 
Előfizetői tartalom

10 ábra arról, hogy vásárolunk pár év múlva

Portfolio
Közeleg a karácsonyi szezon, az üzleteket megrohanják a vásárlók, az internetes kiskereskedelmi cégek pedig csúcsra járatják raktáraikat. Az okostelefonok robbanásszerű terjedése a vásárlási szokásokat is szépen lassan átalakítja. Mit vásárolunk mobilon és milyen mobilon? Mennyit költünk az interneten és mennyire fáj ez a hagyományos kiskereskedőknek? A Business Insider ábragyűjteménye ezekre a kérdésekre válaszol.

Hódít az internetes vásárlás. A karácsony közeledtével a kiskereskedelmi cégek legjobb időszaka következik hamarosan, amikor a vásárlók megrohanják az üzleteket, az internetes kereskedőket pedig bombázzák megrendeléseikkel. Az Egyesült Államokban hagyományosan a Hálaadást követően indul a szezon, amikor a cégek hatalmas akciókkal csalogatják magukhoz a költekezésre kész...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés