Előfizetői tartalom

Az ukrán milliárdos még a magyar bizniszét is eladja

Portfolio
Petro Porosenko a Bild című német lapnak adott interjújában kijelentette, hogy hamarosan megválik édesipari vállalatától, a magyarországi operációval is rendelkező Roshentől. A lépés aligha érhette meglepetésként a piaci szereplőket, ugyanis Porosenko már korábban ígéretet tett arra, hogy megválik vállalatától abban az esetben, ha megválasztják Ukrajna elnökének.

Petro Porosenko ukrán elnök arról beszélt, hogy hamarosan megválik édesipari cégcsoportjától a Roshentől. Az elnök bejelentése nem érhette váratlanul az iparági szereplőket, ugyanis korábban már ígéretet tett arra, hogy abban az esetbe, ha nyer az ukrán választásokon, megválik cégcsoportjától Azt viszont egyelőre nem volt hajlandó elárulni, hogy ki fogja megvásárolni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés