Előfizetői tartalom

Jól megy az easyJetnek

Portfolio
A várakozásoknak megfelelően 20% feletti profitnövekedésről számolt be az easyJet lezárult pénzügyi évére - derült ki a ma reggel közétett gyorsjelentésből. A diszkont légitársaság megemeli osztalékát és a kilátásokkal kapcsolatban kedvező, hogy a foglalások a téli időszakra javulást mutatnak az előző évhez képest - közölte a menedzsment.

Több mint 20%-os profitnövekedésről számolt be az easyJet a szeptember végén lezárt pénzügyi évére, ami megfelelt a piac várakozásainak. Az adózás előtti eredmény szintjén 581 millió fontos profitot könyvelt el a diszkont légitársaság, ami egybeesik a menedzsment korábbi prognózisaival. A vezetőség október elején emelte meg a várakozásait, az alacsonyabb üzemanyag-költségek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés