Előfizetői tartalom

Nem kell az embereknek a "tepsi-iPhone"?

Portfolio
Háromszor annyit adott el az Apple az iPhone 6-ból, mint a méretét tekintve inkább már a phabletek közé tartozó iPhone 6 Plusból, legalábbis a piacra dobást követő első hónapban - írja az Apple Insider. Az iPhone 6-szériára jobban ráharaptak most a vásárlók, mint tavaly a friss modellekre és még csak most kezdődik a karácsonyi vásárlási szezon.

Az Apple hivatalosan nem közöl adatokat arról, hogy melyik iPhone-modellből mennyit értékesít, de egy friss felmérés szerint az összes iPhone-modell közül leginkább az iPhone 6-ot veszik most a vásárlók. A nagyobb, inkább "phablet-méretű" okostelefonból, az iPhone 6 Plusból mindössze harmadannyit ad el a társaság. A Consumer Intelligence Research Partners adatai szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés