Előfizetői tartalom

Felfordul a mobilpiac: A Samsung lesz az új Nokia?

Portfolio
Tovább folytatódik az átrendeződés a mobilpiacon: miközben az Apple stabilan tartja a pozícióit, a Samsung hanyatlik, a kínai gyártók pedig villámgyorsan törnek előre, és már globálisan is számolni kell velük. A legfrissebb számok alapján a legnagyobb bajban a Samsung lehet, és ha nem akarnak úgy járni, mint a Nokia és a Motorola, akkor már most ki kell találniuk valamit, amivel megállíthatják az olcsó termékeket kínáló, sikeréhes versenytársak előretörését.

Lejtőn a Samsung Tovább bővült az okostelefon-piac a harmadik negyedévben, ebből azonban nem minden szereplő tudott profitálni. A világ legnagyobb mobilgyártójának és a legnagyobb okostelefon-gyártónak számító Samsung eladásai már csökkentek a harmadik negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva. Az erős verseny közepette egyre nehezebben állja meg a helyét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés