Előfizetői tartalom

Veszik a részvényeket, mint a cukrot

Portfolio
A novemberben elkészített nemzetközi alapkezelői felmérés szerint a befektetők nyitottak a kockázatokra, a részvényeket felülsúlyozók nettó aránya 46%-ra emelkedett. Leginkább a japán részvénypiacon optimisták a profik, bár nagy kérdés, hogy mennyiben változott meg a véleményük a később meglepetést szolgáltató GDP adatok láttán - derül ki a Merrill Lynch felméréséből.

A Bank of America Merrill Lynch alapkezelői felmérést minden hónapban elkészíti, a novemberi poll eredményeit most tették közzé, ebből kiderült, hogy a részvényeket felülsúlyozók aránya nettó értelemben 12%-ponttal 46 %-ra emelkedett. A kedvező fejleményeknek leginkább a japán részvények voltak az elsődleges haszonélvezői az alapkezelői válaszok alapján. A felmérésre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés