Előfizetői tartalom

Most épp divatóriás akar lenni az Amazon

Portfolio
Európa legnagyobb fotóstúdióját építené meg Londonban az Amazon, miután tervbe vette, hogy a divatcikkek terén a vezető internetes kereskedelmi cég akar lenni. Az Amazon leginkább az elektronikai termékeiről és a médiatartalom-értékesítéseiről ismert, annak ellenére, hogy már 2008-ban nyitott egy ruhaboltot az Egyesült Királyságban.

Nem csak az elektronikai cikkek és a médiatartalom értékesítése van a fókuszban az Amazonnál, a jövőben a vezető internetes kiskereskedő szeretne lenni a divatiparban. Ennek érdekében egy hatalmas fotóstúdiót nyit Londonban, ami a legnagyobb lehet Európában - jelentette be tegnap a társaság. Még nagyobb lesz annál is, amit az Egyesült Államokban tervez nyitni 2015 nyarán.Kereskedjen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés