Előfizetői tartalom

Exportra bátorítják a magyar cégeket

Portfolio
November 26-án "Exportra fel!" elnevezésű fórumsorozat indul a KKM és az EXIM közös szervezésében, valamint a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt., a Nemzeti Befektetési Ügynökség és a vidéki önkormányzatokkal együttműködésben. A magyar vállalkozások külpiacra lépésének ösztönzését, a hazai beszállítói kapacitások fejlesztését célzó programsorozatról beszélt ma Dr. Szabó László külgazdasági és külügyminiszter-helyettes.

Dr. Szabó László nemzetközi gazdasági szakemberként jött a minisztériumba. A magyarországi Teva gyógyszergyártótól érkező szakember változásokat indítana el, amelyek célja, hogy a külképviseletek ne csak Magyarország diplomáciáját képviseljék, hanem tisztában legyenek a hazai gazdasági környezettel is és ezzel segíteni tudják az exportáló magyar cégeket. Nem várható...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés