Előfizetői tartalom

Közel 1 milliárddal tartozik a BTel a Telekomnak

Portfolio
Egymás után kap pénzbírságokat a nehéz pénzügyi helyzetbe jutott BTel, az MNB és a BÉT arra akarja rákényszeríteni a céget, hogy kommunikáljon a piaci szereplőkkel. Ennek a gyümölcse, hogy a vállalat most ismét közzétett egy közleményt, amelyből kiderül, hogy valóban felszámolási eljárást kezdeményeztek a céggel szemben, és hogy a Magyar Telekommal szemben 944 millió forint a fennálló tartozása.

A közlemény fontosabb pontjai: A BTel egyik befektetőjével 2014. április 16-án megállapodást kötött a "Business Telecom Kötvény I." elnevezésű kötvény későbbi időpontban történő tőke- és kamatkifizetésére. Ugyanezen ügylethez kapcsolódóan a BTelnek vételi kötelezettsége áll fenn, - 230. 0000 db BTel Törzsrészvényre vonatkozóan. A befektető a BTel ellen a Kecskeméti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés