Előfizetői tartalom

A Telekom már teszteli a 4G-nél is gyorsabb mobilnetet

Portfolio
Jelenleg is zajlik a Telekom 4G hálózatán az újabb állomások bekapcsolása, amellyel jövő év elejére már az ország lakosságának 80, jövő év végére pedig 93 százaléka számára elérhetővé válik a 4G mobilinternet szolgáltatás - derül ki a Telekom közleményéből. Eközben teszt környezetben már a 4G következő állomását jelentő LTE Advanced szolgáltatást is bekapcsolták.

A frekvenciák használatba vételét követően a Telekom tovább bővítette 4G mobilinternet hálózatát, ennek eredményeképpen mára 75 százalékosra emelkedett a Telekom 4G kültéri - lakosságra vetített - országos lefedettsége. Ezzel egyidejűleg az elérhető maximumra növelte a 4G mobilnet névleges -díjcsomagtól és készüléktől függő - letöltési sebességét, így akár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés