Előfizetői tartalom

Lázár lecsap a trafikokra

Portfolio
Két kormánypárti módosító javaslatot nyújtottak be a szabad vasárnapról szóló törvénytervezethez. Ezek egyikében Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szatmáry Kristóf kereskedelempolitikáért felelős kormánybiztos kivenné a kivételezettek közül a nemzeti dohányboltokat. Vagyis a módosítás értelmében nekik is be kéne zárni vasárnaponként. A másik módosítás többek között a 400 négyzetméteres felső határt vinné le 200 négyzetméterre.

Csütörtökön meglódultak az események az üzletek vasárnapi bezárásáról szóló javaslattal kapcsolatban. Délután Varga Mihály is megszólalt a kérdésben:Kapcsolódó cikkünk2014.12.04Ezért egyre neccesebb a vasárnapi bezárás2014.12.04Varga: támogatjukCsütörtökön két kormánypárti módosító érkezett a törvényjavaslathoz. Ezek jelzésértékűek a kormány szándékait...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés