Előfizetői tartalom

Vége a kínai okostelefon-sztorinak?

Portfolio
Drámaian lassulnak az eladások a világ legnagyobb okostelefon-piacán, Kínában - derül ki az IDC adataiból. Lassan már mindenki okostelefonra váltott és a mobilgyártók egyre kisebb kedvezményeket adnak a vásárlóknak. A nagy különbség Kína és a többi "érett" piac között, hogy a távol-keleti országban leginkább az alsó-kategóriás készülékek iránt erős a kereslet.

Drámai lassulás Kínában Vége a hihetetlen növekedés időszakának a kínai okostelefon-piacon, miután lassan telítődik a piac, a mobil szolgáltatók pedig egyre kevesebb kedvezményt kínálnak - írja az IDC. A harmadik negyedévben 105 millió darab okostelefont értékesítettek Kínában, amivel még mindig a világ legnagyobb piacának számít. De a növekedés már drasztikusan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés