Előfizetői tartalom

Hoppá, egy BMW-s nagyágyú irányítja majd a Volkswagent!

Portfolio
A Volkswagen ismét nagy lépésre szánta el magát: bejelentették, hogy a jövőben a BMW fejlesztésekért felelős igazgatója, Dr. Herbert Diess látja el a Volkswagen márka irányítását. Ezzel Martin Winterkorn vállárról hatalmas terhet vesznek le, aki így a cégcsoport vezetésére koncentrálhat majd. A lépésre nagy szükség van, a Volkswagen eladásai jelentősen visszaestek az utóbbi időben és közel sem működött olyan eredményesen, ahogy azt elvárták tőle.

BMW-s nagyágyú került a Volkswagen élére A Volkswagen megszerezte Dr. Herbert Diesst, a BMW fejlesztésekért felelős stratégáját. A németek által közölt közlemény értelmében Diess az igazgatótanács teljes jogú tagja lesz 2015 október 1-től és a jövőben ő látja majd el a Volkswagen márka vezetését. Ez azt fogja jelenteni, hogy Martin Winterkorn lemond jelenlegi tisztségéről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés