Előfizetői tartalom

Orbitális pofonba szaladhatnak bele az autógyártók

Portfolio
A világ vezető autógyártóinak egyre jobban fájhat a feje Kína miatt. Nem elég, hogy a helyi hatóság sorozatos vizsgálatokat követően elmarasztalta őket erőfölénnyel való visszaélés miatt és arra kényszerültek, hogy visszavágják alkatrészeik és járműveik árát, most az autópiac korábban jelzett növekedése is alulmúlhatja várakozásaikat. Ez pedig nagyon rossz hír számukra annak fényében, hogy az utóbbi időben eladásaik egyre nagyobb hányadát realizálták itt és a részesdésük növelése érdekében egymást túllicitálva igyekeztek újabb és újabb beruházásokat eszközölni.

Borulhatnak a tervek Nem elég, hogy a kínai hatóságok csúnyán belerondítottak a világ vezető autógyártóinak helyi játékába és sorozatos vizsgálatokat követően elmarasztalták őket erőfölénnyel való visszaélésük miatt (aminek az lett a következménye, hogy jelentősen csökkentették járműveik és alkatrészeik árát), most azzal is szembesülniük kell, hogy a korábban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés