Előfizetői tartalom

Még olcsóbb lehet a távhő

Portfolio
A Főtáv az elmúlt években érezhetően sok erőforrást fordított arra, hogy megpróbáljon változtatni a távfűtés korábban egyre inkább negatívvá váló imázsán. A törekvések beérni látszanak, a lecsatlakozások helyett ma már egyre többen váltanak vissza a távhőre, ami mellett számos nagyobb új építésű kereskedelmi ingatlan is ezt a fűtési módot választotta. A Főtáv elmúlt éves működéséről Toldy Csabát, a szolgáltató üzleti értékesítési osztályvezetőjét kérdeztük.

P.: Hogy alakult az elmúlt év a Főtávnál az új ügyfélszerzésekkel kapcsolatban? Voltak-e új csatlakozok? Toldy Csaba: Remélem, hogy az új csatlakozók száma még nem végleges, és növekedni fog, de nincs okunk panaszra. Idén közel 19MW új fogyasztóval szerződtünk le, ami így nehezen megfogható, ezért inkább úgy mondom, 4000 hagyományos és 8000 új építésű lakásnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés