Előfizetői tartalom

A haszon maximalizálásáért dolgozik a Ford

Portfolio
A Ford közel két évtizede vezeti a magyarországi haszongépjármű piac értékesítéseit, jelenleg a legfrissebb, legteljesebb, számos nemzetközi és hazai díjjal elismert haszongépjármű portfóliót kínálja valamennyi gyártó közül, ráadásul egy friss hazai DEKRA tanulmány szerint két modellje is szegmensének legalacsonyabb üzembentartási költségeit garantálja.

Ha haszongépjármű, akkor Ford? Erre a kérdésre minden ötödik hazai kishaszongépjármű vásárló igennel felel, a Ford ugyanis 20%-os piaci részesedéssel vezeti a magyarországi kis- és középhaszongéprjármű piac értékesítéseit. Mindez nem véletlen: a márka, amely az idei évvel teljesen megújította haszongépjármű kínálatát, erős modellporftólióval rendelkezik, amelynek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés