Előfizetői tartalom

Simítottak rajta egyet - Hyundai i40

Portfolio
Bő három évvel ezelőtt nagy reményekkel vezette be a piacra a Hyundai az i40-et, melytől a felső-középkategória megváltoztatását, akár a német márkák uralmának megtörését várták egyesek. Utóbbi ugyan nem valósult meg, de a szegmens egyik stabil pontjává vált a modell, a hazai eladások is viszonylagos állandóságot mutatnak. Az életciklusa félidejénél az ilyenkor szokásos módosításokon esett át mind a kombi, mind a négyajtós kivitel.

Akárcsak a Hyundai kompakt SUV-ja, az ix35 a C-szegmensben, az i40 a D-szegmensben alakította pozitívan a magán-, illetve a flottavásárlók márkáról alkotott képét. A piaci bemutatkozása óta az i40 modellből majdnem 100 000 darab talált gazdára, amivel a vállalat több mint 5%-os részesedésre tett szert a közepes méretű autók piacán, amelyet különösen erős verseny jellemez....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés