Előfizetői tartalom

Felfüggesztik a botránycég részvényeit

Portfolio
Felfüggeszti a Btel részvényeinek és kötvényeinek kereskedését a BÉT ma egy órától egészen a tőzsde zárásáig, miután a cég ma tartja rendkívüli közgyűlését. Az esemény keretében várhatóan olyan döntések születhetnek, melyek a nyilvánosságra hozatalukat megelőzően csak a befektetők és piaci szereplők egy szűkebb köre számára hozzáférhetők - indokolta döntését a tőzsde.

A BÉT ma 13.00 órától a tőzsdenap hátralévő részére (a lezárás-szakasz kezdetéig) felfüggeszti a Business Telecom törzsrészvényeinek és kötvényeinek kereskedését. A társaság ma délután egy órától megismételt rendkívüli közgyűlést tart, aminek keretében várhatóan olyan döntések születhetnek, melyek a nyilvánosságra hozatalukat megelőzően csak a befektetők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés