Előfizetői tartalom

Kiderült, mennyien fizettek mobillal a parkolásért

Portfolio
Fél éve, július elseje óta működik az országosan egységes mobilparkolási rendszer, amelyet december végéig a várakozásoknál többen használtak. A Nemzeti Mobilfizetési Rendszer (NMFR) kínálta mobilparkolási szolgáltatást 2014. második félévében 7,8 millió alkalommal vették igénybe az autósok, miközben 642 ezer autópálya-matrica és HU-GO viszonylatijegy-vásárlási tranzakciót is lebonyolított a rendszer. Az elinduláskori öttel szemben mostanra már tizenegy viszonteladó kínálja az NMFR-en keresztüli mobilfizetési szolgáltatásokat.

A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. várakozásához képest többen fizették ki mobillal közterületi parkolási díjukat 2014 második félévében, az országosan egységes mobilfizetési rendszer elindulása óta. A Nemzeti Mobilfizetési Rendszeren keresztül csak decemberben mintegy 1,3 millió parkolást, illetve 108 ezer autópálya-matricát és HU-GO viszonylati jegyet értékesített a Nemzeti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés