Előfizetői tartalom

Magyarországi üzleteket zárhat be idén a Tesco

Portfolio
A magyarországi Tesco áruházlánc a veszteséges üzletek bezárását tervezi idén, ami 10-12 vidéki egységet érinthet - írja a Magyar Nemzet a cég belső köreiből származó információkra hivatkozva. A társaság a kormány év végi döntéseivel, például az élelmiszerlánc-felügyeleti díj emelésével indokolja a lépést. A Tesco nem kommentálta a lapnak a híreket.

Veszteséges üzleteket zárna be Magyarországon a Tesco a cég belső köreiből származó információk alapján. A hírek szerint 10-12 vidéki egységről van szó, olyan településeken, ahol nem csak egy Tesco üzemel. Inkább a lakóházak közelében épített boltokat zárná be, amellyel nem veszítenének túl sok vásárlót, mivel a közelükben üzemel Tesco-hipermarket. A Magyar...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés