Előfizetői tartalom

Újabb bírság a magyar botránycégnek

Portfolio
Az MNB határozatának értelmében a BÉT felfüggesztette a Business Telecom részvényeinek, az erre vonatkozó határidős kontraktusoknak, valamint a tőzsdén forgó kötvényeknek a kereskedését. A felfüggesztés oka a tájékoztatási kötelezettségre vonatkozó jogszabályok megszegése. A Btelnek ezért újabb 8,5 millió forintos bírságot kell fizetnie.

A Budapesti Értéktőzsde tájékoztatása szerint a Btel kereskedése ma is felfüggesztésre került, 11:07-től, mégpedig az MNB határozatának következtében. A felfüggesztés érinti a tőzsdén forgó részvényeket, az ezekre szóló határidős termékeket, valamint a szabályozott piacra bevezetett kötvényeket. Az MNB közleményében tájékoztat, hogy a felfüggesztésre a rendkívüli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés