Előfizetői tartalom

A Fitch még belerúgott egyet a piacokba

Portfolio
A délután folyamán jelentős esések bontakoztak ki a nyugati részvénypiacokon, ez több okkal magyarázható: kiszivárgott, hogy az EKB eszközvásárlási programjának keretösszege 500 milliárd euró lesz, ami csalódást okozott a piaci szereplőknek. Ráadásul az európai piacok zárását követően a Fitch közleményében jelentette be, hogy egy fokozattal, BBB- kategóriába minősítette le Oroszország adósbesorolását. A befektetőket az sem nyugtatta meg, hogy a vártnál kedvezőbb munkaerőpiaci adat érkezett az Egyesült Államokból és az olaj árfolyama a nap második felében felfelé vette az irányt.

2015. január 09. 23:28 Megosztás Elbántak Amerikával is Nem tudtak talpra állni az amerikai részvénypiacok a kereskedés második felében, sőt a Fitch döntését követően újabb eladói hullám bontakozott ki. Így végül a kereskedést az S&P 500...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés