Előfizetői tartalom

"A Tesco a kormányra akarja hárítani a felelősséget"

Portfolio
A magyarországi Tesco ma bejelentett elbocsátásai és a boltbezárások mögött sokkal inkább a társaság anyavállalatának gazdasági nehézségei állnak, mint a jogszabályi változások - közölte a Miniszterelnökség. Véleményük szerint a Tesco magyarországi menedzsmentje a magyar kormányra próbálja hárítani annak felelősségét, hogy 560 munkavállalójának felmond, és 13 üzletét bezárja - áll a közleményében.

Az élelmiszerlánc-felügyeleti díj emelkedése, a márciustól életbe lépő vasárnapi nyitvatartási rend változása, a 2017-től megkövetelt nyereséges működés nem indokolják az áruházláncnál jelenleg zajló leépítéseket - áll a Miniszterelnökség közleményében. A kormány továbbra is fontos stratégiai partnerének tekinti a Tescót, de szerinte méltánytalan a Tesco magyarországi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés