Előfizetői tartalom

Eddig tartott a nyugalom?

Portfolio
Véget ért egy újabb negyedév, ami azt jelenti, hogy ismét itt az ideje, hogy színt valljanak a vállalatok. Ma este kezdetét veszi a gyorsjelentési szezon, amikor az alumíniumipari óriás, az Alcoa közzéteszi számait az amerikai piacok zárását követően. Főként az olajvállalatokra lesz érdemes figyelni a következő hetekben az olajár zuhanása miatt, valamint a kiskereskedelmi és a fogyasztói elektronikai cikkek gyártóira a karácsony okán. A szezon első hetén még főleg a bankok lesznek a fókuszban Amerikában.

Indul a szezon! Véget ért egy újabb negyedév, így ismét a vállalati eredmények kerülnek lassan a fókuszba. Az Alcoa ma nyitja a sort a szokásokhoz híven, az alumíniumipari óriás a piacok zárását követően publikálja az október-decemberi időszakra vonatkozó számait. Természetesen most sem csak a lezárt negyedév eredményeire figyelnek a befektetők, hanem arra is, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés