Előfizetői tartalom

Varga: a Tesco nem csak nálunk van bajban

MTI
|
Portfolio
A Tesco nemcsak Magyarországon van bajban, hanem európai szinten is, a cég problémája egyedi vállalati probléma - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter sajtótájékoztatón kedden Budapesten arra a kérdésre válaszolva, hogy miként értékelik a Tesco közlését, hogy a kormány intézkedései miatt kényszerül üzletek bezárására és elbocsátásokra.

A Miniszterelnökség és a kormánybiztos után Varga Mihály is beszállt a kormány vs. Tesco üzengetésbe. Az eddigi megnyilvánulásokról itt írtunk részletesen:Kapcsolódó cikkünk2015.01.13Folytatódik a csata a Tesco és a kormány között2015.01.13Amikor a Tesco és a kormány még nagyon jóban voltakHozzátette: kínos az, amikor ennek a felelősét nem a cég gazdálkodásában, hanem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés