Előfizetői tartalom

BlackBerry: nem vesz meg minket a Samsung!

Portfolio
A BlackBerryvel kapcsolatban évek óta húzódó, időnként fel-fellángoló felvásárlási pletykák tegnap új lendületet kaptak. Ezúttal a Samsunggal hozták hírbe a szenvedő kanadai okostelefon-gyártót. A dél-koreai mobilgyártó új szereplő a BlackBerry felvásárlási sztorijában, eddig főként a Lenovo volt a favorit. A Reuters úgy értesült, hogy 6-7,5 milliárd dolláros felvásárlási ajánlattal kereste meg nemrég a Samsung a BlackBerryt. A hírre közel 30%-ot száguldott a BlackBerry árfolyama, de ez nem tartott ki sokáig. A cég ugyanis tagadta a pletykákat, amire zárás után viszont 15%-ot zuhantak a papírok.

15:55 Mivel cáfolták a felvásárlási híreket, a BlackBerry részvényárfolyama 16 százalék körüli eséssel kezdte a csütörtöki kereskedést.08:19 Ajánlatot kapott a BlackBerry? A Reuters forrásai és a birtokába került dokumentumok alapján 13,35-15,49 dolláros ársávra tett ajánlatot a dél-koreai okostelefon-gyártó, ami a hír megjelenésének pillanatában aktuális árfolyamhoz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés