Előfizetői tartalom

Örüljön, vagy sírjon a MOL?

Portfolio
A német közszolgáltató óriás, az RWE pénteken közölte, akár már idén március elején lezárhatja olajipari részlegének eladását, mely így az orosz milliárdos, Mikhail Fridman érdekeltségébe kerülhet. A DEA-ra a MOL is pályázott, és amikor erősen kérdésessé vált az orosz pályázó sikere, megerősítette, hogy változatlanul vonzó célpontnak látja. Úgy tűnik most végre pont kerülhet a történet végére.

Finisbe érhet a DEA eladása Újabb fejlemények érkeztek tegnap az RWE olajipari vállalatának jelenleg is folyamatban lévő eladásáról, a tranzakciót már idén március elején lezárhatják, így a DEA az orosz üzletember, Mikhail Fridman érdekeltségébe kerülhet. Az érvényben lévő megállapodások értelmében a DEA brit eszközeit az akvizíciót követően évekre leválasztják....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés