Előfizetői tartalom

A kormány visszatáncolt - Keresd a hibát!

Portfolio
Bejelentették az útdíjrendszer változásait: az előzetes várakozásoknak megfelelően több fizetőssé tett szakasz újra ingyenes lesz, valamint a fogyatékkal élők és a nagycsaládosok is megkapják az ígért kedvezményt. Ennek sok autós örülhet, azonban érdemes foglalkozni néhány furcsa kijelentéssel, ami Kurucz Éva kormányszóvivő és Fónagy János államtitkár közös sajtótájékoztatóján elhangzott.

Mindenhol fizetni kell? Kurucz Éva kiemelte, hogy több környező országban is használatarányos útdíjrendszer működik, Romániában és Bulgáriában minden útért fizetni kell, illetve Nyugat-Európában is terjed az ilyen fajta fizetési rendszerek alkalmazása. Ebből akár arra is következtethetünk, hogy a jövőben minden út használatáért (vagy legalább a főutakon) fizetni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés