Előfizetői tartalom

EURCHF kereskedési ötlet - videó technikai elemzés

Portfolio
A január 15-i giga svájci frank árfolyamugrás megrengette a világ devizapiacát, ám a sokkhatáson túlmenően pozitív hozománya is volt az ügynek! Egy szűk sávban mozgó devizapár helyett kaptunk egy virgonc, izgalmas keresztet, mely jó kereskedési lehetőségeket rejthet. Videó elemzésünkben az EURCHF devizapáron azonosítunk vételi lehetőséget.

Kereskedési ötleteket napi szinten olvashat a TraderSzobában . A devizakereskedés új generációja megszületett! Az AlfaTraderen beavatkozás nélkül, közvetlenül a bankok árjegyzésén kereskedik. Szuper olcsó spreadek: EURUSD 0,2 pip, EURHUF 9 pip Angol befektetési számla biztonsága, magyar ügyfélszolgálat. Kipróbálom a színtiszta bankközi piacon történő kereskedést.Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés