Előfizetői tartalom

10 ábra arról, hogy lettünk totálisan internetfüggők

Portfolio
Az elmúlt években gyökeresen megváltozott az internettel való kapcsolatunk. Az asztali számítógépek helyett egyre inkább okostelefonokon és táblagépeken internetezünk és a mobilizáció még csak éppen hogy elkezdődött. Hamarosan elárasztják a világot az okoskütyük, beférkőznek az otthonainkba és az autónkba is. A Business Insider beszédes ábrákat gyűjtött össze az internetfüggőség elhatalmasodásáról, mi most ezekből válogattunk.

1.) Így árasztják el a világot a kütyükAz elmúlt pár év az okostelefonok és a táblagépek gyors terjedéséről szólt, aminek köszönhetően bárhol, bármikor csatlakozhatunk az internethez. Az internet lassan minden eszközbe beköltözik és a várakozások szerint az úgynevezett "Internet of Things" lehet a legnagyobb termékkategória hamarosan.2.) Lesznek, akik sokat keresnek rajtaA...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés