Előfizetői tartalom

Vége Európának? Vagy pont most fordul jóra minden?

Még hogy unalmas évkezdet! Januárban csak kapkodtuk a fejünket: a görögök megint drámáztak, Európában elindult a pénzeső, a svájci jegybankban pedig úgy döntöttek, a kiszámíthatóságot sem kell túlzásba vinni, léptek is egy akkorát, hogy a föld is beleremegett. Ez utóbbit a pórul járt befektetők soha nem fogják elfelejteni. Közben tovább esett az olaj ára, lassan egy dollárt kell adni egy euróért, és még a tetszhalott arany is magához tért. Izgalmas volt a január a tőzsdéken.

Veszik az európai részvényeket és a nemesfémeket2015 év eleje nagy mozgásokat hozott a tőzsdéken, a részvénypiacokon, a devizákban és a nyersanyagokban is szélsőséges árfolyam-emelkedéseket és eséseket láttunk. A befektetők újra megtalálták az orosz tőzsdét, amely bővülő forgalom mellett idén már 18 százalékot emelkedett, de jól teljesítettek a nyugat-európai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés