Előfizetői tartalom

Nagyot bővítene a magyar GE

Portfolio
Egy éve nyílt meg a GE budapesti szolgáltató központja, azóta a cég előzetes várakozásait felülmúló növekedést mutatott. Már csaknem ezren dolgoznak a vállalatnál és a cél, hogy egy éven belül megduplázzák a foglalkoztatottak számát - mondta el a GE Global Operations alelnöke a GE Global Operations Európáért felelős ügyvezető igazgatója a Napi.hu-nak.

Közel ezer fővel bővítheti idén az egy éve megnyílt budapesti központját a GE - mondta el a Napi.hu-nak adott interjúban Shane Fitzsimons, a GE Global Operations alelnöke és Bjorn E. Bergabo, a GE Global Operations Európáért felelős ügyvezető igazgatója. A budapesti központ pont egy éve nyílt meg. A választás azért esett Magyarországra, mert itt van történelme a GE-nek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés