Előfizetői tartalom

Itt van Putyin és Orbán bejelentése

Portfolio
Öt dokumentumból álló, átfogó egyezménycsomagot írtak alá a magyar és az orosz kormány képviselői kedden Budapesten. Politikai szándéknyilatkozat született a jelenlegi gázszállítási szerződés rugalmas átalakításáról. Fontosabb részletek Oroszország Magyarország rendelkezésére bocsátja az 1996-ban aláírt szerződéshez képest még ki nem használt mennyiséget. A gázért akkor fizetünk csak, amikor azt felhasználjuk. A paksi bővítést is teljes mellszélességgel támogatja Putyin, ezt számunkra nagyon jó üzletnek nevezte. A Déli Áramlat meghiúsulása után pedig együttműködik a két fél a megoldás keresésében.

2015. február 17. 20:32 Orbán: csak Oroszországgal együtt van energiabiztonság Orbán Viktor szerint vannak olyan vélemények az EU-ban, amelyek kirekesztenék Oroszországot az európai energiapiacról, és az orosz energia nélkül hoznának létre energiabiztonságot. Ezeknek a véleményeknek...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái