Előfizetői tartalom

Most rárepülhetnek a Nutella gyártójára

Portfolio
Felvásárlási célpont lehet a Nutella gyártója, a Ferrero Rocher most, hogy elhunyt a milliárdos Michele Ferrero. A nagy nemzetközi élelmiszeripari cégek keresik a lehetőségeket és az olasz édességgyártó már egy ideje a fókuszban van. A Ferrerónak pedig könnyen elképzelhető, hogy szövetségre kell lépnie valakivel, ha igazi multinacionális vállalat akar lenni - írja a Reuters.

Az olasz édességgyártó az olyan vállalatok célkeresztjébe került az elmúlt években, mint a Mondelez International, a Nestlé, vagy a Mars and Hershey. Ezen nem is lehet csodálkozni, hiszen az erős márkanév és az értékesített termékek magas marginja miatt bármelyik élelmiszeripari vállalat "bevásárlólistáján" rajta lehet. Ráadásul az élelmiszeripar gyengélkedik, így minden...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés