Előfizetői tartalom

Nagyot robbanthat a Snapchat

Portfolio
500 millió dollárnyi tőkét készül bevonni a fiatalok körében népszerű chatszolgáltatás, a Snapchat fejlesztője. Az újabb tőkeemelés során akár 19 milliárd dollárra is értékelhetik a befektetők a céget - írja a Reuters lapértesülésekre hivatkozva. Valósággal felrobbant a vállalat értéke, 2013-ban még "csak" 3 milliárd dollárért vásárolta volna fel a Facebook.

Jelentős tőkeemelésre készül a Snapchat, ezúttal mintegy félmilliárdnyi forrást szeretne bevonni befektetőktől. A hírek szerint előrehaladott tárgyalásokat folytat alapkezelőkkel, de a cég nem kommentálta a híreszteléseket.A Snapchatre 2013-ban 3 milliárd dolláros felvásárlási ajánlatot tett a Facebook, de a tárgyalások nem vezettek eredményre. Tavaly 10 milliárd dolláros...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés