Előfizetői tartalom

Putyin segítséget ígért - Sírjunk vagy nevessünk?

Portfolio
A tegnapi nap legnagyobb eseménye kétségkívül Vlagyimir Putyin látogatása volt, az elnöki találkozón több fontos dolog is elhangzott, többek között magyar tőzsdén forgó vállalatokat említett meg név szerint az orosz elnök, melyeknek oroszországi működését támogatnák. Az alábbiakban azt vizsgáltuk meg, hogy mekkora az orosz tevékenység súlya az említett MOL-nál és Richternél, illetve azt, hogy vajon Putyin bejelentését hogyan is lehet kezelni. A részvényárak alapján a befektetők különösen a Richternél örülnek Putyin szavainak, ami persze nem meglepő az orosz bevételek 30 százalékos súlya miatt.

Putyin segítené a magyar cégeketNagy figyelem kísérte a tegnapi Orbán-Putyin találkozót, melyet sok minden elhangzott, többek között az orosz elnök két magyar, tőzsdén forgó vállalatot is megemlített, a MOL-t és a Richtert. Putyin elmondta, a MOL új olajlelőhelyeket tárhat fel Nyugat-Szibériában, amihez Oroszország minden segítséget megad, és segítik a magyar-orosz egészségügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés