Előfizetői tartalom

Hatalmas potenciált rejthet a Richter készítménye

Portfolio
A Richter partnere, az Actavis befektetői napot tartott, melynek keretében egy elég részletes prezentációt tettek közzé oldalukon, melyben többek között a Cariprazine és az Esmya várható amerikai bevezetésével, valamint a csúcsidőszakra várt értékesítéssel kapcsolatban hangzottak el értékes információk. A Cariprazine forgalma Amerikában a csúcsidőszakra 350-1000 millió dollárra futhat fel.

Értékes információk érkeztek a Richter készítményérőlA jelenlegi környezetben a Richternél különösen felértékelődik az originális kutatásokban rejlő potenciál, a társaságnál a jövőbeli növekedés egyik húzóereje a jelenleg piaci bevezetés előtt álló Cariprazine. A történet most ott tart, hogy az Amerikai Gyógyszerfelügyelet (FDA) visszaigazolta a Richter által...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés