Előfizetői tartalom

Történelmi csúcson zárt a Dow Jones és az S&P 500

Portfolio
Amerikában is csak szerény elmozdulásokat láthatunk a kereskedés első szakaszában, ami elsősorban azzal volt magyarázható, hogy továbbra sem született érdemi döntés az Eurócsoport pénteki találkozóján, ahol a görögök által tegnap benyújtott hosszabbítási kérelemről döntöttek. Aztán ahogy szivárogtak a kedvező hírek a találkozóról, úgy kúsztak egyre magasabbra a tőzsdék. A konkrét megállapodás hírének köszönhetően pedig a Dow Jones és az S&P 500 is történelmi csúcson zárt.

2015. február 20. 22:41 Megosztás A görögökkel kötött megállapodás repített Amerikát A Görögországgal született megállapodásnak köszönhetően erősödtek az amerikai részvényindexek: a Dow Jones (+0,8%) és az S&P 500 (+0,6%) történelmi csúcson...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés