Előfizetői tartalom

Többszáz új munkahely jön létre

Portfolio
A kormány 1,5 milliárd forint egyedi kormánydöntésen alapuló támogatással segíti az Autoliv Kft. beruházását. Ennek köszönhetően 700 új munkahely jön létre az Európa legnagyobb biztonságiöv-gyárának számító sopronkövesdi üzemben. A fejlesztéssel a termelési kapacitás megduplázódik - áll a Portfólióhoz eljuttatott közleményben.

A folyamatosan növekvő piaci igények legmagasabb színvonalú kiszolgálása érdekében az Autoliv Kft. tovább fejleszti a sopronkövesdi gyárat. A 11 milliárd forintos beruházás során a jelenlegi 19 ezer nm-es gyártócsarnok mellé felépül egy 15.000 nm-es egység is, ami 700 embernek ad majd új munkát. A bővítést a magyar kormány 1,5 milliárd forinttal támogatja, melyet hétfőn...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés