Előfizetői tartalom

Ilyen autót akarnak az emberek

Portfolio
Az autógyárak a részvényesi érdekek legmesszebbmenőkig tartó figyelembevételével jó előre igyekeznek "megjósolni", milyen vásárlói igényeknek kell majd megfeleljenek a jövőben, és ezt hogyan tudják egyrészt a lehető legköltséghatékonyabb, másrészt a legnagyobb profitot hozó módon megvalósítani, illetve direkt és indirekt módszerekkel milyen, jelentős haszonnal járó "igényeket" tudnak ébreszteni vevőikben. Amikor jól sikerül a tervezés, akkor egy modell igen jelentős mértékben hozzá tud járulni az adott gyár eredményességéhez, és fordítva, rossz esetben óriás veszteséget is okozhat. Úgy tűnik, a Ford stratégái jól éreztek rá a "jövőre", a Mondeo jól indított az európai piacon.

Az új Ford Mondeo immár 14 különféle hajtáslánccal rendelhető, így a vásárlók minden idők leggazdagabb Mondeo-kínálatából választhatnak, miután a Ford megkezdi az elsőre viccesen hangzó 1,0 literes EcoBoost benzinmotorral hajtott Mondeo gyártását, valamint a kínálatban a takarékos, 1,5 literes TDCi dízel és a nagy teljesítményű, 210 lóerős dízelmotor is megjelenik....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés