Előfizetői tartalom

Kedvező kitermelési várakozások a MOL-tól

Portfolio
A negyedéves eredmények mellett a MOL publikálta ma reggel friss kutatás-termelési riportját, valamint befektetői prezentációját, ezekből többek között az hámozható ki, hogy az elkövetkező évekre vonatkozó kitermelési várakozások javultak, már 2017-re elérhetőnek látják a napi 125-135 ezer hordós kitermelést. Kurdisztánról sokat nem tudtunk meg, itt részletesebb adatok és várakozások a második negyedév végén várhatók.

Készletek, kitermelés, egyébA negyedéves beszámolóval párhuzamosan a MOL közzétette a tavalyi évre vonatkozó kutatás-termelési jelentését, valamint a negyedéves eredményekről szóló legfrissebb prezentációját. A kutatási riportban közölt információk között az egyik lényeges, hogy a MOL-ra jutó, potenciálisan kitermelhető földtani vagyon mekkora a vállalat becslése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés