Előfizetői tartalom

Magyarországon terjeszkedik a felvásárolt magyar sikersztori

Portfolio
Egy éve vásárolta fel a banki informatikával foglalkozó tech-óriás, a MiSys a magyar sikersztoriként ismertté vált IND Groupot. Az azóta eltelt időben főként azon dolgoztak, hogy az alapvetően lakossági ügyfeleket kiszolgáló platformot a vállalati ügyfelekre is rászabják, és persze új termékeket fejlesztettek. A magyar piac továbbra is fontos a MiSys üzletágaként tovább működő csapatnak, jelenleg 68 álláshirdetésük aktív Magyarországon, a cél pedig összesen 100 szakember felvétele - derül ki a MiSys ma tartott workshopján.

Pénzügyi IT 2015 Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio Pénzügyi IT konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Már egy év eltelt azóta, hogy az egyik klasszikusnak tekintett magyar strutup-sikersztorit, az IND Groupot megvásárolta a MiSys, azóta a globális tech-óriás digitális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés