Előfizetői tartalom

Megérkeztek a Samsung új csúcstelefonjai!

Portfolio
Nagyban tart Barcelonában a mobilgyártók egyik legfontosabb éves eseménye, a Mobile World Congress, amin sorra mutatják be a gyártók a legújabb készülékeiket. Tegnap este mindenki a Samsungra figyelt, amely lerántotta a leplet a várva várt Galaxy S6-ról. Bemutatott egy mobil fizetési rendszert is, amellyel az Apple Pay-nek vágna vissza.

Két új okostelefonMegkezdődött a mobilgyártók egyik legfontosabb éves eseménye, a barcelonai Mobile World Congress, ami rendszerint helyt ad a kisebb gyártók legújabb készülékeinek bemutatásához. De most a Samsung is ezt az eseményt választotta arra, hogy legújabb csúcstelefonjairól lerántsa a leplet. A dél-koreai technológiai óriás a Samsung Galaxy S6 és a hajlított...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés